Om klubben

Velkommen til klubbens nye hjemmeside!

Vores klub vokser og vi er nu oppe på næsten 50 medlemmer. Vi er medlem af Dansk Billard Union, hvor vi ligeledes er tilmeldt med 1 serie 2 hold, 3 serie -3 hold, 3 Old Boys hold og et Skomar`hold.
Klubben har fra april 2020 fået ny formand, Ejnar Ploug. Formanden varetager og behandler nye ansøgninger om medlemskab, hvor man selvfølgelig kan aftale at prøvespille, på nogle af de tidspunkter som de nuværende medlemmer spiller.

Siden stiftelsen af klubben i 1984 har der været et jævnt stigende medlemstal. Udover vores faste billard dage her i klubben, afholder vi en række arrangementer for vores medlemmer.

I vores klub kan du dyrke billardspillet under de helt rigtige former og faciliteter. Vi råder i dag over 3 kegle borde. Vi har spillere på  seriøst niveau og spillere som kun kommer engang i mellem for at få et hyggespil.

Klubben har idag til huse i Arena Nord, Rimmens Alle` 35, 9900 Frederikshavn

Der er mulighed for at komme og se lokalerne, og evt. se om billard er en sport for dig, lav en telefonisk aftale med klubbens formand. En af klubbens mål er at få flere medlemmer både yngre og ældre. Hvad gælder de yngre, kan man starte når man er 15 år. Klubben har i dag personer som kan træne nye spillere som ikke har prøvet før, eller kender reglerne, og andre som har prøvet lidt.

Tag en ven med, vi møder op og hjælper jer den første gang. Der står en kø og venter på dig.

Såfremt du ønsker at være en del af klubben og lære at spille billard,kontakt os på email ejnar@birdieboy.dk

Velkommen!

Frederikshavn Billardklub
Formand, Ejnar Ploug

Tlf. 22436467